caminocoach biedt deze coachingstrajecten aan:

wandelen-in-de-natuur

workshop-van-dromen-naar-doen

your_caminocoach

'Je mag zijn zoals je bent, om te worden wie je bent...'

- Daniel Ofman, vrij naar Anna Terruwe

Wat wil ik? Hoe bereik ik wat ik wil? Hoe ga ik om met de belemmeringen die ik onderweg ervaar? En vooral ook: hoe kan ik op een leuke manier aan de slag met deze vragen? Steeds meer twintigers en dertigers worstelen met dit dilemma. Jij ook?

Geef jezelf eens echt de kans om met deze vragen aan de slag te gaan. Op jouw eigen manier, in jouw eigen tempo. Met compassie naar jezelf, zonder oordeel en bovenal - met plezier!

De wandelende coachtrajecten van caminocoach helpen je die kans te grijpen. In de Nederlandse of Noord-Spaanse natuur ga jij samen met je coach aan de wandel - en komt zowel letterlijk als figuurlijk in beweging! 

Caminocoach is geïnspireerd door de camino: de pelgrimage naar Santiago de Compostela. Deze inspirerende reis biedt schitterende inzichten aan haar reizigers en helpt bij hun persoonlijke ontwikkeling. Caminocoach biedt verschillende coachtrajecten aan twintigers en dertigers. Als je je afvraagt of camino-coaching iets voor jou is, kijk dan hier.

Caminocoach is het coachbedrijf van Wouter Jansen. Sinds 2014 verzorgt hij coachingstrajecten die draaien om het in-beweging-komen, letterlijk en figuurlijk! Geprikkeld? Neem gerust contact op.


NIEUWS

UA-55881654-1